TALLER “Lectura en companyia”

TALLER “Lectura en companyia”

Aquest taller literari aborda en grup la lectura d’obres fonamentals que tenen un grau de dificultat superior a l’habitual.

Des del curs 2014-15 amb “Ulisses” de James Joyce, s’han anat succeint “Mrs Dalloway”, de Virginia Woolf; “La muntanya màgica”, de Thomas Mann; “À la recherche du temps perdu”, de Marcel Proust; “La mort i la primavera”, de Mercè Rodoreda; “L’home sense qualitats”, de Robert Musil; “Alícia en el país de les meravelles” i “A través del mirall”, de Lewis Carrol.

Pel curs 2023-24 hem escollit “As I Lay Dying” (“Mentre em moria”) de William Faulkner.

Un dels al·licients del taller és que cada participant pot llegir el llibre en la llengua que prefereixi. Això augmenta l’interès i permet comparar traduccions. Un altre al·licient és afegir el debat d’un tema. En aquest cas hem escollit LA MORT, assumpte central del llibre. Per fer-ho, revisarem els treballs de dues dones que han aprofundit molt en la qüestió: Elisabeth Kübler-Ross i Cicely Saunders.

Preu 8 sessions: 80 € (19 d’octubre, 9 de novembre, 14 de desembre, 25 de gener, 22 de febrer, 21 de març, 25 d’abril i 23 de maig). Per inscriure’s cal enviar un correu a pereingles@gmail.com

Amics per a la UNESCO de Barcelona

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram