CICLE Joves talents

Amb la voluntat de seguir incidint en els valors de la UNESCO pels quals la nostra entitat treballa i amb l’interès de difondre’ls entre tota la població, oferim un nou servei a totes les persones associades a Amics UNESCO Barcelona i a les seves famílies:

Obrim un cicle de conferències impartides per joves graduats que vulguin presentar el seu treball fi de grau (TFG), treball fi de màster (TFM) o tesi doctoral, per tal de donar l’oportunitat que els socis o els seus familiars (fills, nebots, etc.) puguin explicar els temes als quals han dedicat moltes hores de la seva vida i que difícilment troben un espai per promoure la seva recerca, més enllà de la presentació davant del tribunal universitari que els va avaluar en el seu moment. Aquestes conferències tindran la mateixa difusió mediàtica que tots els altres actes que presentem i seran obertes al públic general.

Aquest cicle també servirà per donar a conèixer a la societat nous talents des de totes les branques del saber, sobretot les humanístiques que tenen poques oportunitats d’expressar-se en públic i que tan necessàries són per la societat.

Si esteu interessats en què vosaltres o algun familiar vostre vulgui impartir una conferència d’aquest cicle, només cal que adreceu un mail a socis@amicsunescobarcelona.cat indicant el vostre nom, el del ponent, el títol del tema i un telèfon i mail de contacte del ponent si no sou vosaltres mateixos.

Si no sou socis d’Amics UNESCO Barcelona, podeu fer-vos-en i així podreu disposar d’aquest
servei a més de tots els altres que oferim.

Fes-te’n soci aquí.


Sessions celebrades:

9 de desembre de 2021: “Ferides monumentals. Una investigació decolonial sobre el monument a Colom de Barcelona”. Conferència a càrrec de Júlia Vinolo Faustino. Quins són els orígens i les conseqüències del moviment decolonial sobre el monument públic? Anàlisi del cas del monument a Colom de Barcelona.


Facebook
Twitter
YouTube
Instagram