BENVINGUTS/DES

Benvolgudes sòcies, socis, voluntaris, voluntàries, amigues i amics,

El passat dia 10 de juny de 2021, vaig ser escollida a l’Assemblea General d’Amics de la UNESCO de Barcelona, com a nova presidenta de l’entitat.

És per això que el primer que vull fer és agrair a totes les persones que m’han precedit en aquesta responsabilitat i han configurat l’entitat en el que avui és, especialment a la Rosa M. Pujol, que m’ha passat el relleu.

També vull adreçar-me a tots vosaltres per agrair la vostra confiança i dir-vos, encara que sigui breument, que vaig acceptar el càrrec amb la il·lusió de servir l’entitat, la cultura i el país.

A la mateixa Assemblea General es va elegir la composició de tota la junta a qui vull agrair la seva disposició per assumir la responsabilitat: Ariadna Benet, sots presidenta; Joan Llacuna, tresorer; Rosa M. Pujol, secretària general; Montserrat Villanueva, secretària d’actes; Javier Barrué, Maria Rosa Camp, Josep Celades, Victòria Medina i Ignacio Rovira, vocals.

Tindrem temps més endavant, d’explicar-vos com el nou equip pensem afrontar els reptes que se’ns presenten i fer-vos conèixer el programa global del curs vinent més a bastament, però avui el que crec que és de justícia és dir-vos que faré tot el que estigui al meu abast per acomplir els objectius que l’entitat té al davant i ja des d’ara em poso a la vostra disposició.

Amb la confiança que podré saludar-vos personalment en properes ocasions, rebeu una cordial salutació,

Montserrat Tudela i Penya
Presidenta d’Amics UNESCO Barcelona

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram