CORAL PRELUDI

“La música coral no és un dels luxes de la vida. És quelcom que es dirigeix al cor de la nostra humanitat, al nostre sentit de comunitat, a les nostres ànimes. Quan cantes, expresses la teva ànima en la cançó.”  (John Rutter)

Cantar a la Coral Preludi d’Amics de la UNESCO de Barcelona és gaudir d’un grup i d’un entorn extraordinaris. En el grup es fomenten les bones amistats, l’esperit de superació a través del cant i la sensibilitat compartida envers la música. L’entorn d’Amics de la UNESCO de Barcelona ens proporciona una actitud oberta cap a la diversitat, un esperit col·laboratiu i un coneixement de les cultures del món, especialment la catalana.

VINE A CANTAR A LA CORAL PRELUDI. T’HI ESPEREM!

La Coral Preludi va néixer a Barcelona la tardor de l’any 1986 a la plaça Lesseps del barri de Gràcia, a partir d’un reduït grup d’amics que es trobaven de forma regular amb l’única intenció de gaudir cantant.

L’any 1991 va entrar a formar part de la Federació Catalana d’Entitats Corals. La Coral es vinculà posteriorment a l’Escola Estel del Guinardó on assajava, fins a la fi del curs 1999/2000. A partir de setembre del 2000 es va vincular a Amics de la UNESCO de Barcelona, com a coral d’adults. Des d’aleshores adoptà la denominació “Coral Preludi ‘Amics de la UNESCO de Barcelona.

El seu repertori està format tant per obres polifòniques de petit format com per d’altres d’extensió més gran pertanyents a les diferents èpoques de la història de la música. Bàsicament obres interpretades “a capella”, però també obres amb acompanyament instrumental. Amb un repertori format per més de 500 peces, les quals van des del Renaixement fins als autors contemporanis, amb preferència per les obres corals dels països de llengua catalana però també d’arreu del món per la vinculació amb Amics de la UNESCO.


Els assajos tenen lloc actualment els dilluns a la nit de 20.00 h. a  22.00 h. a la nostra seu del C/ Mallorca, 207, pral. Si esteu interessats contacteu amb el seu director, Ramon Vilar i Herms (rvilarh@telefonica.net).

Cartell commemoratiu dels 30 anys de la Coral Preludi

Logo 30 anys Coral Preludi

.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram